Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه ۶۷ درصد جمعیت استان اصفهان یا به عبارتی حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند، گفت: حدود ۱۶ هزار نفر در سطح استان اصفهان تحت پوشش بیمه بیکاری هستند که حداقل دریافتی آنها طی سال جاری، حدود چهار میلیون و ۲۰۰ تومان است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مرتضی حاجی کاظمی در حاشیه بازدید از این خبرگزاری، اظهار کرد: ۶۷ درصد جمعیت استان اصفهان یا به عبارتی حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر، تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند، تعداد افراد تحت پوشش این بیمه در استان اصفهان ۱۵ درصد بالاتر از میانگین کشوری با ۵۲ درصد، است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مطالبات معوق بیمه تأمین اجتماعی استان اصفهان حدود پنج هزار میلیارد تومان است، افزود: طبق آخرین گزارشات اعلام شده از سازمان تأمین اجتماعی، مطالبات سازمان تأمین اجتماعی در کشور ۴۰ هزار میلیارد تومان است‌.

ثابت ماندن تعداد افراد تحت پوشش بیمه بیکاری در دو سال گذشته

مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به ثابت ماندن حدودی افراد تحت پوشش بیمه بیکاری در استان اصفهان طی دو سال گذشته، تصریح کرد: طبق گزارشات ثبت شده تا دو ماه گذشته، حدود ۱۶ هزار نفر در سطح استان اصفهان تحت پوشش بیمه بیکاری هستند که حداقل دریافتی آنها طی سال جاری، حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

وی اضافه کرد: ۱۱۰ هزار کارگاه دارای کارفرما تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند که وامی برای آنها درنظر گرفته نشده است. اعتبار این سازمان به بانک رفاه اختصاص یافته و برخی مستمری بگیران یا بیمه شدگان دارای مشکل برای دریافت وام به این بانک معرفی می‌شود که البته طی سال جاری هنوز اعلام نشده است.

بیمه دانشجویی و زنان خانه‌دار

حاجی کاظمی با بیان اینکه دو طرح بیمه دانشجویی و زنان خانه‌دار درحال اجرا است، گفت: بسیاری از دانشجویان تا پایان فارغ‌التحصیلی همچنان تحت پوشش بیمه‌ای پدر یا مادر بودند و در صورت بیمه شدن از تحت پوشش خارج می‌شدند و امکان استفاده از درمان را نداشتند، در طرح بیمه دانشجویی، فرد در دوران دانشجویی طبق میل خود از سه نرخ موجود یکی را انتخاب می‌کند، تحت پوشش قرار می‌گیرد و از درمان پدر یا مادری که تحت تکفل وی است، استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه بیمه دانشجویی برای دانشجویان سابقه بیمه محسوب می‌شود و در آینده امکان بهره‌مندی از آن وجود دارد، ادامه داد: خانم‌های خانه‌دار و دخترانی که شاغل نیستند می‌توانند تحت پوشش طرح بیمه زنان خانه‌دار قرار گیرند و همچنان تحت پوشش همسر یا پدر خود بمانند و از سابقه این بیمه استفاده کنند.

پایدار شدن اعتبارات به منظور برقرار شدن بیمه قالیبافان و صنایع دستی

مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به ادامه داشتن بیمه قالیبافان و صنایع دستی که از قبل تحت پوشش بیمه بوده‌اند، خاطرنشان کرد: مقرر شده بود که دولت مبلغی به عنوان یارانه پرداخت کند و افراد با هفت درصد یا یک چهارم حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی تحت پوشش بیمه قرار گیرند، درمان کامل داشته باشند و از سابقه آن برای بازنشستگی استفاده کنند اما مدتی اعتبارات آن در بودجه دولتی پیش‌بینی نشده بود و اکنون صحبت‌هایی مبنی بر پایدار شدن اعتبارات وجود دارد تا افراد از این فرصت استفاده کنند.

وی افزود: افراد بالاتر از حداقل‌بگیر سازمان تأمین اجتماعی انتظار داشتند افزایش شورای عالی کار برای دستمزدها که حدود ۳۸ درصد به علاوه ۵۵۰ تومان بود، به آنها تعلق بگیرد و مقرر شد که هیئت امنای سازمان به خصوص سه وزیر حاضر در این هیئت، در این خصوص تصمیم‌گیری کنند و در صورت پذیرفته شدن این انتظار، موارد به سازمان تأمین اجتماعی ابلاغ می‌شود.

کد خبر 597491

منبع: ایمنا

کلیدواژه: درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی آمار بیمه شدگان تامین اجتماعی بیمه دانشجویان شرایط بیمه دانشجویی نرخ بیمه دانشجویی بیمه زنان خانه دار شرایط بیمه زنان خانه دار بیمه زنان خانه دار و دانشجویان جزئیات بیمه زنان خانه دار مزایای بیمه زنان خانه دار نرخ حق بیمه و شرط سنی بیمه زنان خانه دار بیمه بیکاری آمار بیمه بیکاری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تأمین اجتماعی استان اصفهان سازمان تأمین اجتماعی تحت پوشش بیمه بیکاری بیمه تأمین اجتماعی بیمه دانشجویی زنان خانه دار هزار نفر طرح بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۱۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید

محمد امین بابایی گفت: ایجاد مسکن برای کارگران می تواند به ماندگاری آنان در محیط کار کمک کند.

وی ادامه داد: نمونه موفق آن یکی از کارفرمایان حوزه نساجی خراسان رضوی است که در صورت ماندن کارگر به مدت پنج سال در کارخانه اش برای او مسکن می سازد که از این بخش بی نیاز شود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ماده ۱۴۹ قانون کار در حوزه تامین مسکن کارگران مغفول مانده است، در حالی که اگر اجرا می شد اکنون دیگر نیازی به طرحهای ملی مسکن نبود.

وی ادامه داد: جامعه کارگری نمی تواند نقدینگی نهضت ملی مسکن را تامین کند لذا باید به سمتی برویم که کارفرمایان برای کارگران خانه بسازند و بعد از ۳۰ سال ماندگاری نیروی کار در آن محیط سند خانه به نام وی معرفی شود.

بابایی با تشریح اقدامات اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه روابط کار در سال ۱۴۰۲ گفت: پارسال ۶۵ درصد از واحدهای مشمول، طرح طبقه بندی مشاغل استان را اجرا کردند.

وی افزود: بر این باور هستیم که اجرای طرح طبقه بندی مشاغل می تواند بخشی از حقوق و دستمزد کارگران را تامین کند، لذا تلاش داریم که تا پایان دولت سیزدهم پوشش دهی این طرح در استان را به ۱۰۰ درصد برسانیم.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به رسیدگی بیش از ۱۸ هزار پرونده در هیاتهای تشخیص و پنج هزار و ۶۴۹ پرونده در هیاتهای حل اختلاف استان در سال گذشته اشاره و بیان کرد: مدت زمان رسیدگی به پرونده ها توسط ۴۳ هیات تشخیص و حل اختلاف استان با کاهش۲۲ درصدی به ۲۱ روز رسیده است.

وی با بیان اینکه بخشی از قانون کار مغفول مانده است، افزود: در صورتی که اجرای آن باعث می شود حقوق و دستمزد کارگران منطقه ای و صنفی شودِ از ظرفیتهای قانونی این مهم نیز فصل هفتم قانون کار مبتنی بر پیمانهای دسته جمعی است.

بابایی اضافه کرد: انتظار می رود با توجه به اینکه خراسان رضوی بعد از تهران دومین استان کشور به لحاظ برخورداری از تشکلهای کار و کارگری است، پیمان دسته جمعی بین این تشکلها شکل گیرد.

کمبود نیروی ماهر و کاهش ۶ درصدی حوادث ناشی از کار

وی ادامه داد: پارسال اختصاص پاداش تولید به قراردادهای پایان کار نسبت به سال ۱۴۰۱ در خراسان رضوی رشد ۱۰۸ درصدی داشت.

به گفته وی، در این مدت ۵۰ قرارداد به مبلغ ۵۳۰ میلیارد ریال منعقد و پاداش بهره وری بین ۲۱ هزار و ۸۶۴ کارگر توزیع شد که به امرار معاش کارگران استان کمک زیادی کرد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برگزاری ۱۹۷ هزار و ۲۲۶ نفر – ساعت دوره آموزشی بویژه در حوزه ایمنی محیط کار، انجام ۲۵ هزار و ۴۴۳ مورد بازرسی ادواری و رشد هفت درصدی این بازرسیها از محیط کار و آموزش ۳۰۰ نفر از کارگران در محل ایست کارها در حوزه فعالیتهای ساختمانی از دستاوردهای پارسال استان در حوزه کار و کارگری است.

وی به کاهش ۶ درصد حوادث ناشی از کار در سال گذشته اشاره و بیان کرد: بیشترین کاهش مربوط به حوزه معادن استان بوده که در همین راستا همایش تخصصی حوزه ایمنی در خواف به میزبانی معادن آن منطقه برگزار شد.

بابایی ادامه داد: پارسال هزار و ۶۴۳ نفر از مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان رضوی به اشتغال مجدد بازگشتند که این میزان در مقایسه با سال ۱۴۰۱ به میزان ۷۸ درصد رشد کرده است،

به گفته وی، این آمار نشان می دهد که واحدهای صنعتی استان در سال گذشته بیشتر به دنبال جذب نیروی کار بودند تا اینکه بخواهند تعدیل نیرو داشته باشند.

وی با بیان اینکه خراسان رضوی با کمبود نیروی ماهر مواجه است، افزود: در صورتی که سامانه بیمه بیکاری و سامانه جستجوی شغل متصل شوند، می توان از فرصتهایی که در سامانه جستجوی شغل که سه یا چهار برابر آمار سامانه بیمه بیکاری است، برای جذب نیروی ماهر استفاده کرد.

۸۰ درصد مقرری بگیران بیمه بیکاری دارای مهارت خاص هستند

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: حداقل پیش بینی ما این است که ۷۰ تا ۸۰ درصد مقرری بگیران بیمه بیکاری دارای آن مهارت خاص برای واحد تولیدی هستند.

وی شمار تشکلهای کارگری و کارفرمایی در خراسان رضوی را هزار و ۳۴۴ مورد ذکر و بیان کرد: پارسال بیش از ۵۰۰ مجمع برای این تشکلها برگزار و زمینه ای فراهم شد که این تشکلها به عنوان ناظر مردمی بر حوزه روابط کار و سایر بخشهای مرتبط با کار و کارگر نظارت داشته باشند.

بابایی نرخ بیکاری خراسان رضوی را ۶.۲ درصد ذکر و بیان کرد: این در شرایطی است که مشهد بالاترین جمعیت اتباع را دارد و اگر این جمعیت نبودند نرخ بیکاری در استان از رقم مزبور کمتر می شد.

به گفته وی، بر اساس آمارهای بدست آمده، همه فرصتهای شغلی توسط اتباع پر نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید